Flokken bag www.vamdrup.dk er blevet et medlem større. Tommy Lass og Vamdrup Laser Teknik har nemlig valgt at bruge de 100 kroner om måneden som det koster, at at blive synliggjort med en profil på hjemmesiden.

– Jeg har jo tænkt på det længe, men nu er det så gjort, siger en smilende Tommy, da Vamdrup Ugeblad møder ham i værkstedet i hjemmet i Vestergade.
Det er efterhånden to et halvt år siden, at Tommy tog beslutningen om at springe ud i livet som selvstændig. Og det er kun et “bijob”.
– Jeg har arbejdet med modeltog i 12 år. Lige nu arbejder jeg for Dekas i København, så jeg er i København tre dage om ugen, fortæller Tommy Lass.

Ved siden af har han så Vamdrup Laser Teknik Design, og der er kunder over hele landet.
– Jeg kan arbejde i stort set alt materiale; glas, træ, metaller og acryl. Jeg laver indgraveringer i f.eks. hundetegn og fødselsdagsflag, men også i glas. Rigtig mange får fremstillet personlige glas til bryllupper og studenterfester, og andre laver ligefrem indgraveringer i glas, som de så kan bruge som bordkort til en fest, fortæller Tommy Lass.

Et medlemsskab af www.vamdrup.dk koster som sagt 100 kroner om måneden. På den måde er man med til at støtte op om den digitale byportal for Vamdrup.