For første gang nogensinde lægger Royal Oak Golf Club i Jels baner til en international challenge-turnering, når der i dagene 22.-25. juni afvikles “Made in Denmark Challenge presented by Ejner Hessel”.

– Det er selvfølgelig svært at spå om tilskuertallet til golf, fordi vejret spiller ind, men vi håber på i hvert fald 5.000 til 6.000 tilskuere, ikke mindst fordi, det er første gang, vi har så fornem en turnering her i landsdelen, siger golfmanager i Royal Oak Martin Heiden Nielsen.

Også for mennesker, der ikke nødvendigvis kender alle golfspillets paragraffer ud og ind, vil der være masser at komme efter. Således kan publikum fra opstillede tribuner se spillerne dyste på det korte hul 10, hvor et hole-in-one ikke er umuligt. Når sidste spiller er færdig på hul 10, kan man stille og roligt gå de få hundrede meter over til det afsluttende hul 18 og se afgørelsen på matcherne.

Begge steder er der tribuner, ligesom der kan købes mad og drikke, og da begge huller ligger tæt på klubhuset, kan man følge dysten på tætteste hold uden at skulle gå mange kilometer.
Mellemrub: Fri entre

Rent publikumsmæssigt ventes der flest tilskuere lørdag og søndag, når finalerunden afvikles, men også fredag aften, hvor der fra klokken 18.30 er sankthansfest med Lars Larsen – stifter af Jysk og medejer af Royal Oak – som båltaler, bliver der formentlig rykind i Jels. Der er fri entré hele ugen.

Læs mere i Vamdrup Ugeblad.