Foto: Lars Nielsen

Genudgivelse: Gi’r du kaffe, så gi’r Lars Nielsen et godt køkkentilbud

Af Pia Lindegaard Nielsen

Vamdrup: tirsdag formiddag i sidste uge var det dog Lars Nielsen, der gav kaffe.
Kaffen serveres på terrassen, hvoromkring bedene blomstrer. Den store grill er kørt i stilling, og byder sommeren kom an. Lars Nielsen er netop blevet medlem af handelsforeningen i Vamdrup. Han har inviteret os på kaffe for at fortælle om sit firma: Syddansk køkkenrenovering, som han startede efteråret 2017. Med firmaet fornyr han køkkener. Og forvandlingen kan ske på kun én dag!

Gi’r du kaffe?
Hænger din køkkenlåger, vil du hellere have skuffer eller er du træt af dit køkkens farve? Så kigger Lars Nielsen gerne forbi til snak om, hvilke ønsker du har og hvilke muligheder dit køkken rummer. Allerede i forbindelse med besøget kan Lars Nielsen give et tilbud på en køkkenfornyelse. Tilbuddet er uforpligtende. Lars Nielsen vil dog gene have en kop kaffe.

Sparer både tid og penge
Konceptet er, at kun de køkkendele som trænger (og som du ønsker) skiftes ud. Ved at genbruge den gamle opstilling, sparer du ikke kun materiale, fortæller Lars Nielsen, du undgår også en række følgeudgifter som elektriker, murer mm. Fornyelsen kan ske på en dag, hvilket betyder, at du allerede samme aften kan stege frikadeller i dit nye køkken. Og prisen? Den er halv pris af, hvad et helt nyt køkken vil koste dig.
– Du sparer altså både tid og penge, forklarer Lars Nielsen.

Gør det du er god til
Lars er tydeligt passioneret omkring sit arbejde. En grundsætning der går igen i vores snak er
– Man skal gøre det, man er god til.
Lars Nielsen har 23 års erfaring fra køkkensalg og seks års erfaring med køkkenrenovering. Det er en erfaring, der giver Lars et godt blik for køkkener. Ifølge Lars Nielsen er hans ti tommelfingre til gengæld ikke skabt til køkkenmontering. Lars Nielsen holder sig derfor til det, han er god til, og har allieret sig med Snedker Nielsen i Vamdrup, der er god til montering. Hermed opnår han det bedste resultat.

Direktør i eget liv
Da Lars Nielsen startede eget firma, var det på baggrund af drømmen om at have sit eget. For Lars Nielsen var den helt store motivation at være direktør i eget liv, og dermed kunne tilrettelægge sin egen tid: Tid til arbejde og tid til familien der ud over hans kone og deres tre børn også tæller to plejebørn. Familien sættes højt – ligesom kvaliteten af det arbejde Lars Nielsen laver.