Pressemeddelelse
Jels: den 10. juni 2018 afholder Jels menighedsråd sommermøde. Arrangementet starter kl. 14 i Jels kirke med en kort gudstjeneste, hvor Karen Klint vil prædike.

Karen Klint er årets gæst ved sommermødet. Hun er medlem af folketinget for socialdemokraterne, hvor hun er kirkeordfører for sit parti. Karen Klint er uddannet socialpædagog 1970, og videreudannede sig siden til merkonom i personaleledelse. Hun har desuden en etårig uddannelse fra Socialpædagogisk Højskole i Gedved. Hun har arbejdet som omsorgsassistent og afdelingsleder på Forsorgscentret i Brejning, og været medlem af Børkop Byråd og Vejle Byråd. Karen Klint har været socialdemokratiets kandidat i Vejle-Jellingkredsen siden 1998, men hun genopstiller ikke ved næste folketingsvalg. Karen Klint medlem af menighedsrådet for Bredballe Sogn, hvor hun varetager hvervet som kontaktperson.

Efter gudstjenesten vil Karen Klint holde et foredrag for alle fremmødte, hvor hun vil fortælle ud fra egne fotos. Om foredraget skriver hun følgende:
– Jeg vil gerne fortælle lidt om det at være kirke- og religionspolitiker i Danmark. Om det spændende arbejde det er at være med i kampen for, at tro gerne må fylde og kunne ses i det offentlige rum, men ikke styre det. Ordførerskabet har både åbent døren til andre trossamfund, men også sat behovet for samarbejde på tværs af tro på dagsordenen. Og det har ført mig ind i større internationale samarbejder, der også vedr. nødhjælp.

Der serveres kaffe og kage. Dagen slutter senest kl. 17:00. Der er fri entré, og alle er velkomne.