Holdet bag Søndagscaféen for ældre i Vamdrup kan nu planlægge arrangementer for næste sæson i 2020, efter donation på 10.000 kroner fra Per Tonnesen og Tage Lund har forlænget caféens levetid. Fra venstre: Per Tonnesen, indehaver af Tonnesen Herretøj, samt Gunnar Juul, Betty Nielsen og Ingelise Johnsen, der udgør de frivillige kræfter bag Søndagscaféen.

Arrangørerne bag den populære ’Søndagscaféen’ for ældre kan ånde lettet op – i hvert fald det næste halve år: Kommende sæson, foråret 2020, er nu reddet med en donation på 10.000 kroner.

-Den tager vi imod med stor glæde, siger en begejstret Ingelise Johnsen, der er en del af holdet bag Søndagscaféen, og fortsætter:

-Det betyder, at vi nu kan gå i gang med at planlægge nye arrangementer til foråret, og det ved vi, vil glæde alle de ældre, der benytter caféen.

Det var netop også tanken fra de to givere bag donationen, indehaver af Tonnesen Herretøj på Østergade, Per Tonnesen, og den tidligere indehaver, Tage Lund, hvis herretøjsbutik dengang hed Mr. Louis Lund.

-Søndagscaféens gæster er jo dem, der har handlet hos os gennem alle årene og har på den måde støttet vores butik. Nu er den her donation vores måde at sige tak for støtten, så Søndagscaféen kan fortsætte, fortæller Per Tonnesen.

Donation: To sjæle – én tanke

Donationen sker, efter Vamdrup Ugeblad i uge 37 bragte artiklen om, at Søndagscaféen var lukningstruet. Per Tonnesen fik tanken at hjælpe den nødlidende café, men: To sjæle – én tanke; i Aabenraa, hvor Tage Lund og hustruen i dag bor, følger den tidligere indehaver nemlig stadig med i livets gang i Vamdrup.

Læs hele historien i ugens avis