Kolding kommune har i dag seks hundeskove, men nu er en syvende på vej. Torsdag den 24. august klokken 16 bliver den nye hundeskov nemlig indviet i skovområdet ved Nagbølvej i Lunderskov.
Det er det 3 hektar store kommunale skovområde i byen, der er omdannet til en skov, hvor hunde kan få lov til at gå rundt uden snor.
– Vi håber at se rigtig mange hundeluftere og deres firbende venner til indvielsen, og forhåbentlig vil byens nye hundeskov blive taget rigtig godt imod – det er et meget smukt område, siger projektleder Marie Muxoll, By- og Udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune.
Til indvielsen vil der være godteposer til de første 25 hunde, der dukker op.

Hundeskoven udspringer af et ønske i borgerplanen for Lunderskov og er resultatet af et tæt samarbejde mellem By – og Udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune, Lokalrådet i Lunderskov og de lokale hundeluftere i Lunderskov.

Kommunen har blandt andet sørget for at rydde stier, og der er blevet stillet borde og bænke til rådighed. Der er også blevet plads til affaldsspande og vandskåle, så hundene kan få slukket deres tørst.