Børnehuset Broen i Vamdrup har mistet sin daglige leder. Morten Mortensen døde pludselig og uventet.

Vamdrup Ugeblad har modtaget disse minderod fra forældrebestyrelsen:

Det var med stor sorg, at vi den 17. juli modtog meddelelsen om institutionsleder Morten Mortensens død.

Vi har kendt Morten, som en særdeles vellidt og kompetent leder. Morten har altid været imødekommende og har håndteret forældreforespørgsler og -bekymringer med et behageligt og roligt sind. Børnene har kendt ham, som en rolig og vellidt voksen. En voksen, som gemte bolcher på kontoret, som belønning til børnene, når de fx fangede gåsebiller og lignende skadedyr.

Som forældre til børn i institutionen, har vi kendt Morten som en leder med et stort nærvær og kæmpe kompetencer. En mand, der formåede at gøre institutionens ydre rammer meget attraktive. Samtidig sørgede han for, at udstyr og legetøj var sjovt, udviklende og lærerigt, for at give børnene de allerbedste forudsætninger fra start. Som forældre har vi også haft gavn af Mortens evne til, at finde personale med mange specialkompetencer, så alle børns behov kan varetages.

Det har altid ligget Morten meget på sinde, at skabe fællesskab og han har lagt et stort arbejde i, at få tilflyttere til at føle sig velkomne og godt modtaget. Han var altid smilende og så positivt og lyst på tingene.

Han vil blive meget savnet i institutionen. Vores tanker og medfølelse går til de efterladte.

Æret være hans minde.

Forældrebestyrelsen – på vegne af forældre og børn i Børnehuset Broen.