Kristian Kruse
Byrådskandidat for Dansk Folkeparti
Chr. Jensens Vej 7
6064 Jordrup

Hærvejsmotorvejen kommer, man har glemt at spørge om hvorfor?
Ødis, Hjarup, Lunderskov, Lejerskov og Jordrup. Disse byer er bare nogle af dem der bliver ramt af hærvejsmotorvejen.
Der er problemer med meget trafik på E45 og løsningen er, hvis man skal tro “de kloge”, at bygge en motorvejsforbindelse fra Christiansfeld til Give hvor den så skal sluttes på Herning motorvejen. Det svare lidt til at ville gøre noget ved trafikken på Fynsvej i Kolding, ved at lave en rundkørsel i Lunderskov.
Der er jo ikke meget trafik på Herning motorvejen, problemet er mellem Christiansfeld og Randers. Men i stedet for at udvide E 45 så den kan bære trafikken, så bygger man en vej et andet sted.
Det handler ikke om hvor meget motorvej man bygger, men hvor den går hen.
Hvis man i stedet brugte pengene på en udvidelse af E 45, så kunne den også få et “lokal spor”, som kunne virke som en ydre ringvej omkring Kolding.  Specielt nu hvor Venstre også er med på en afkørsel ved Vranderupvej.
Det ville også tage en del af trafikken på Plovfuen og ved Seest Bakke/Tøndervej krydset.
En udvidelse af Tankedals/Tøndervej fra Vamdrup til Kolding syd og afkørslen ved Lunderskov, så de store vingetransporter også kan køre på der.
Min bøn er, at inden man bruger en masse penge og smadre en masse lokalsamfund mellem Christiansfeld og Give uden at løse problemerne, at man så tænker sig om og satser på E45.