Der findes mange dejlige danske efterårssange i Højskolesangbogen, og de er naturligvis med på programmet, når Lunderskov Sangforening onsdag den 4. oktober tager hul på efterårssæsonen på Lunderskov bibliotek.

Som i de tidligere sæsoner slår Jørgen Juhl fra Kolding tonen an kl. 19.00, og så er der ellers dømt fællessang, indtil den sidste sang er sunget ca. kl. 21.00.

Sangaftenerne ledes af tidl. lærer Svend Damgaard fra Lunderskov, der naturligvis håber på lige så stor tilslutning til aftenerne som i de forgangne sæsoner. Der plejer også at være tid til lidt hyggesnak mellem sangene og i hvert fald i den indlagte pause, hvor man nyder sin medbragte kaffe. – At synge sammen giver en følelse af tryghed og fællesskab, og det kan man vist ikke få for meget af i disse for mange så brogede tider. Kan man gå glad og opløftet fra en sangaften, så har det vel ikke været helt forgæves.

Datoerne for efterårets sangaftener er den 4. og 25. oktober, den 15. november og den 6. december, alle gange onsdage kl. 19 – 21.

Ønsker man yderligere oplysninger om sangaftenerne, kan man kontakte Svend Damgaard på tlf. 21 85 76 31.