Danmarks hyggeligste ungdomsstævne. Sådan kalder Lunderskov Boldklub selv sin traditionelle Lunderskov – Frøs Cup, som afvikles over de kommende to weekender. Stævnet er Danmarks hyggeligste fordi indkvartering, baner, bespisning og forældrecamping alt sammen er samlet indenfor en radius på 500 meter, hvilket gør stemningen og atmosfæren helt unik.

I den kommende weekend (11-13 august) afvikles stævnet for U11 til U17 hold. I alt er omkring 100 hold tilmeldt, og det får Lunderskov til at stå på den anden ende.

– Vi har mere end 1400 spillere, ledere og forældre, der skal indkvarteres i byen. Langt de fleste overnatter på Lunderskov Skole, fortæller Helle Uth fra arrangørgruppen. Og stævnet kunne slet ikke hænge sammen, hvis ikke det var for de mange frivillige.

– Der er cirka 300 frivillige i sving hele weekenden. Vi gør meget ud af, at der skal være pænt og rent, men de frivillige varetager rigtig mange forskellige opgaver. Det er folk fra fodboldklubben, fra byen eller som bare har lyst til at give en hånd med. Vi er meget privilligerede, siger Helle Uth.

Fodbold fra morgen til aften

Lunderskov Cup for U11 til U17 starter fredag d. 11 august klokken 09:00, og finalekampene afvikles så søndag d. 13 august.

Søndag d. 19 august er det så de yngre fodboldben, der indtager Lunderskov. Og her vil der være endnu mere aktivitet på banerne på Reinholdts Bakke.

– Ministævnet afvikles over én dag, og der er omkring 1000 spillere tilmeldt. Dertil kommer så et stort rykind af forældre og bedsteforældre, så det bliver både sjovt, hyggeligt og hektisk, fortæller Helle Uth.

Du kan læse mere om Lunderskov – Frøs Cup her.