Lørdag d. 30 september 2017, Kl. 10-14 inviterer Kreativ Forening igen i år til Kreativ Festival. Som noget nyt kommer festivalen til at foregå indendørs, hos Arena Syd.

Der er gratis entre.

Kreativ Festival er et marked hvor kreative mødes og sælger ud af deres hjemmelavede håndværk og design, eller materialer til kreativ fremstilling.

På nuværende tidspunkt er 30 meldt til en stand, og der er rigtig mange forskellige ting til salg.

Der er bl.a. ting lavet af træ, malerier, smykker i mange forskellige materialer, forskellige ting i papir, strik, så som trøjer i færøskuldgarn, filtede sutsko, nisser og karklude. Der sælges også keramik, glaskunst, modelskibe, ride og hundeudstyr i læder, perler, garn, hårelastikker m.m.

Det er stadig muligt at få en stand på festivalen. Det koster 25 kr. pr. meter. Tilmelding hos helenafalkf@gmail.com.

Kreativ Festival får sit gennembrud i år

Historien om Kreativ Festival i Vamdrup startede tilbage i 2011. Det var Inga Henriksen fra Textilbixen, som i sin tid tog initiativet og fik samlet en gruppe kvinder, som var med til at holde den første festival i september 2011.

I år er det Else Westphal, Birgitte Andreassen, Birtemarie Sørensen og Helena Frederiksen der festivalen stablet på benene.

Med mere end 30 tilmeldte deltagere fra blandt andet Fredericia, Middelfart, Lunderskov og Kolding får Kreativ Festival i år sit helt store gennembrud.