Foto: Martin Lykke Kristensen

Forberedelserne til årets lysfest i Vamdrup 24. oktober er i fuld gang. Dagen, hvor rundkørslen ved Torvet bliver oplyst af flere tusinde lys til minde om og til støtte for kræftramte, og som altid er et hold af frivillige derfor i sving med at samle donationer ind.

-For en halv time siden havde vi endnu ingen lys, og nu har vi pludselig 8.000 på én gang. De faldt ned fra himlen til os fra en venlig giver, fortæller Jannie Wasniowski, én af de frivillige, der har taget teten i år.

Sidste år blev der tændt 11.500 lys, og hvert år kommer flere og flere til.

Jannie Wasniowski foran nogle få hundrede af de over 10.000 glas til lys, som børn i Vamdrup samler ind. Hvert glas giver 1 krone til Knæk Cancer.

-Vores lysfest er blevet kendt og trækker rigtig mange til. De kommer fra alle byer her omkring for at tænde lys for et familiemedlem eller en nær ven.

Det er tredje år i træk, at Jannie Wasniowski selv deltager som frivillig, og i år har hun og medarrangørerne indført flere, nye tiltag.

DONER PENGE TIL KNÆK CANCER – VAMDRUP:

-Send sms med koden: kc153271 til: 1277, så donerer du automatisk 150 kr.
ELLER
-Gå til Facebooksiden og søg: Lysfesten Vamdrup. Her finder du et link for donation fra Vamdrup. Følg linket og bestem selv beløbet.

Læs mere i ugens avis