Foto: Jesper Skibby. (leveret af Kolding Kommune:)

Lørdag d. 4. maj kommer Jesper Skibby forbi Vamdrup for at sætte fokus på sundhed og de 17 Verdensmål.

Hvis du gerne vil møde Jesper Skibby, så er det kl. 14 du skal stå klar på Kinotorvet. Jesper Skibby vil underholde med et inspirerende foredrag for at få flere cykler på gaden igen i Danmark.

Danmark for Målene er en stor kampagne, som hen over sommeren besøger 48 danske byer. Målet er, at gøre FN’s 17 verdensmål kendte for flest mulige danskere, ved hjælp af inddragende og nærværende aktiviteter for hele familien.

På lørdag i Vamdrup, kan du i 6 forskellige pavilloner ’lære noget’, ’tegne noget’, ’prøve noget’, ’gøre noget’, ’læse noget’ og du kan ’sætte dine egne mål’. Alt sammen med sundhed som omdrejningspunkt.

Alle er velkomne på lørdag mellem kl. 11 og 15.

Jesper Skibby kommer til Vamdrup!

BLIV LIGESÅ GLAD FOR DIN CYKEL SOM KARIN…på lørdag i Vamdrup sammen med Jesper Skibby, der gerne vil have dig til at cykle noget mere. Mød op på Kinotorvet mellem kl. 11-15 og bliv klogere på FN's Verdensmål, når Danmark for målene kommer forbi med aktiviteter og underholdning, der skla gøre os alle sammen lidt klogere på verdensmål nr. 3 – Sundhed og trivsel.Der er præmie tli alle dem, der cykler til Kinotorvet!!Læs meget mere her: https://www.oplevkolding.dk/kultur-i-det-fri/danmark-for-malene-sundhed-for-alle-4-maj

Slået op af Grøn i Kolding i Torsdag den 2. maj 2019