Der er mulighed for at opleve det internationale sus, når Absolute Horses fra 31. august til 9. september afvikler hele to internationale stævner i ridebanespringning.

Det er anden gang, de gode faciliteter på Tågerup i Sommersted bruges til international aktivitet. I 2015 var der internationalt stævne sammen med Nordisk Mesterskab.

Denne gang er der det stævner på CSI2-niveau suppleret med CSIYH1, så rytterne også kan få deres fem, seks og syv års heste med ud at prøve konkurrencebanerne. Der første stævne er fra 31. august til 3. september og det andet fra 6. til 9. september.

Tanken er ifølge arrangørerne, Andreas og Christian Schou, at rytterne kan benytte lejligheden til at deltage i begge arrangementer, hvor der – som ved de store DM-stævner – ud over konkurrencerne vil være både udstillinger og rytterfest.

Absolute Horses har i syv år været vært for DM i ridebanespringning, og i år har Schou-brødrene desuden været værter for både et distriktsstævne i påsken og et landsstævne i maj, hvor der også var ponyer med, da stævnet var udtagelsesstævne til Nordisk Mesterskab.