30 år. Så lang tid har Per Tonnesen været en del af herretøjsbutikken i Østergade i Vamdrup. Per startede som lærling hos Tage Lund i Mr. Lund som 17-årig, og i efter nogle år som førstemand overtog han så formelt butikken i april 2002.

– Jeg var færdigudlært i 1990, og blev så bestyrer i 1993. Det var helt naturligt at overtage butikken, da jeg fik chancen for det, fortæller Per Tonnesen. Så i 2002 skiftede Mr. Lund så navn til Tonnesen Herretøj. Og Per blev meldt ind i Vamdrup Handelsforenings bestyrelse, hvor han har siddet som formand de seneste år.

Jubilæet markeres med “gang i gaden” torsdag, fredag og lørdag. Og lørdag d. 30. september byder Per Tonnesen så på rundstykker og kaffe til de morgenfriske fra klokken 08:00.
– Og klokken 11 tænder vi så grillen, så hvis man har lyst til en pølse med brød, en vand eller en øl, er man velkommen til at kigge forbi til vores gårdsalg, lyder der Per Tonnesen.

Og hvis du sidder og tænker …. hmmm …. hvordan så forsiden af Vamdrup Ugeblad ud, da Per Tonnesen overtog herretøjsbutikken tilbage i 2002 …. så er svaret lige her: