58-årige Hans-Jørgen Lythje fra Vamdrup er i fuld gang med at forberede sig på sit livs cykeltur. I næste måned er den tidligere politimand nemlig en del af Team Rynkeby Trekanten, der cykler til Paris i den gode sags tjeneste. Team Rynkeby samler penge ind til kræftramte børn og deres familier.

I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kræft.

Man forventer et beløb på omkring 25.000 kroner pr. deltager – Hans Jørgen Lythje har forlængst rundet de 60.000 kroner. Og så koster det faktisk penge at være med.

– Prisen for en plads på Team Rynkeby er 18.000 kroner. Vi får så en cykel, seks dages ophold på hoteller på ruten, en tøjpakke + alt det løse. Jeg vil tro, at jeg bruger 25-30.000 kroner af egen lomme, fortæller Hans-Jørgen til Vamdrup Ugeblad.

Team Rynkeby Trekanten starter turen fra Kolding Storcenter lørdag d. 8. juli. Så venter der omkring 1200 kilometer i sadlen, inden målstregen passeres i Paris syv dage senere.

Har du lyst til at støtte op om indsamlingen så kan det gøres via dette link.

Læs mere i Vamdrup Ugeblad i denne uge.