Vamdrups nye legeplads står klar til Børnenes Dag.

De sidste uger der blevet arbejdet hårdt efter en uofficiel deadline:
Vamdrups nye legeplads skulle stå klar inden Børnenes Dag løber af stablen.

Det gør den i morgen, den 30. marts, og i eftermiddag kunne Chrone’s Entreprenør & Anlæg samt KPT Montage begynde at pille det hegn væk, som indtil nu har holdt de legeglade fra at komme ind på legepladsen. Allerede senere på eftermiddagen har de første børn været forbi for at afprøve den.

-Vi har været udfordrede af, at vi startede byggeriet i en periode, hvor vejret har det med at drille og være uforudsigeligt. Det gummi, der er lagt på legepladsen kan ikke ligges, når temperaturen er under fem grader eller når det regner. Så det er grunden til, at det er trukket ud, fortæller Mikkel Chrone, der er indehaver af Chrone’s Entreprenør & Anlæg.

-Men det lykkedes jo, siger han glad.

-Vi tog en lang dag her igår for at få legepladsen færdig til Børnenes Dag, siger Mikkel Chrone, der nu er spændt på, hvordan børnene tager imod den flotte, nye legeplads.

Til Børnenes Dag kan børn og andre legeglade sjæle altså få lov til at indvie legepladsen. I næste uge kommer der til at ske lidt efterreguleringer, og det er planen, at der skal sås græs.