Partierne er ved at være klar til at kaste sig ud i den kommende valgkamp forud for kommunalvalget den 21. november. Senest har De Konserservative i Kolding offentliggjort sin liste med otte kandidater med byrådsmedlem Knud Erik Langhoff i spidsen.

Knud Erik er bl.a. medlem af Økonomiudvalget og formand for teknikudvalget. Ellers er Knud Erik erhvervsrådgiver i Jyske Bank, bosiddende i Sdr. Bjert.

Som listens nr. 2 er Daniel Klestrup Bjærge på 37 år, der er bosiddende i Ødis-Bramdrup, Vamdrup. Daniel er menighedskoordinator i Christiansfeld og formand for lokalforeningen i Danmarkssamfundet.

Listens nr. 3 er Jonas Christensen på 29 år, der er selvstændig, menighedsrådsformand ved Seest Kirke og TV Vært. Jonas er bosiddende i Kolding.

Tina Poetzsch Birkelund fra Kolding er nr. 4 på listen. Tina er bosiddende i Kolding, hun er 49 år og socialfaglig holdleder ved Jobcentret i Kolding.

Listens nr. 5 er Ole Kærup, der er 55 år og bosiddende i Kolding. Ole er ingeniør og bestyrelsesformand for Røde Kors i Kolding.

Nr. 6 på listen er Casper Larsen, der er 20 år og bosiddende i Kolding. Han arbejder som salgskonsulent, og er formand for Konservativ Ungdom i Kolding.

Michael Ejby er listens nr. 7. Michael er 43 år, Manager Operations og bosiddende i Hejls.

Listens nr. 8 er Michael Donslund Nielsen, der er 37 år og bosiddende i Kolding. Michael er teletekniker