Vamdrup Handelsforening og Vamdrup Ugeblad er igen i år med til at støtte brysterne. Det er Kræftens Bekæmpelse, der overordnet står for arrangementet “Støt Brysterne”, og i Vamdrup er den lokale handelsforening og ugebladet altså med.

På billedet ser du Ugebladets dynamiske duo – Mette Paulsen og Morten Christiansen.

Det hele kulminerer med “Lyserød Lørdag” d. 7. oktober, hvor der er mulighed for at deltage i en lille rask løbe- eller gå-tur på cirka 4 kilometer. Det koster 50 kroner at være med, og overskuddet går til “Støt Brysterne”. Du tager bare familien, naboerne, kollegaerne eller hunden under armen og møder op på Torvet klokken 09:00, hvor tilmeldingen foregår. Der er fælles opvarmning fra klokken 09:30.

Bh-guirlande og tilbud fra Hjem Is

Det endelig program er ikke endeligt på plads endnu, men det ligger fast, at man præcis som sidste år kan give sine gamle bh´ere nyt liv ved at aflevere dem hos enten Boutique Mary i Østergade eller hos Berg & Bove på Torvet. Handelsforeningen giver 5 kroner pr. indsamlet bh, og de gamle tøjstykker ender så deres dage som en stor guirlande på Torvet lørdag formiddag, hvor også vil være masser af lyserøde tilbud i butikkerne. Hele ugen op til d. 7. oktober kan du selv give et bidrag til kampen mod brystkræft ved at ligge kontanter i de indsamlingsbøsser, som du finder i alle Vamdrups butikker.

Men allerede fredag d. 29. september kan man give et bidrag. Fra klokken 13:00-21:00 kører Carl fra Hjem Is rundt i byens gader med et godt tilbud på familiepakker, og Carl donerer så 50 kroner pr. solgt ispakke til kampen mod brystkræft.