Nu er der busforbindelse mellem Christiansfeld og København. Flex-bus køre ruten. Det er en stor glæde for mig. Jeg fik sidste år flere henvendelser fra borgere, der havde et ønske om en sådan forbindelse. Jeg rejste derfor sagen i Teknik- og klimaudvalget og her blev det aftalt, at Kolding Kommune skulle arbejde for, at få etableret forbindelsen. Det er nu lykkes.
Jeg ser det som et godt eksempel på, at vores lokaldemokrati virker. Borgerne oplever et problem eller noget der ikke er, som det skal være. Så kontakter de deres lokale byrådsmedlem, som derefter tager sagen op og får sagen løst.
Jeg kan kun opfordre til, at man aktivt bruger det lokale demokrati, det er vigtigt og til gavn for os alle.
God tur til København – direkte fra Christiansfeld.

Molle Lykke Nielsen
Medlem af teknik- og Klimaudvalget
Dansk Folkeparti
Mosegyde 11
Hejls