Hvordan kan Vamdrup Bibliotek være med til at styrke sit lokalområde, hvordan skal bibliotekets fremtid se ud og hvordan skal samspillet mellem bibliotek og lokalsamfund være? Det inviteres Vamdrups borgere og foreninger til at diskutere ved et borgermøde, der afholdes den 28. maj på Vamdrup Bibliotek.

Mødet skal skabe en dialog om, hvordan biblioteket kan understøtte Vamdrups mange frivillige initiativer og projekter. Til mødet introduceres også den nye mulighed for, at lokalbibliotekerne – sammen med lokale aktører – kan søge penge fra kommunens kulturpulje.

Levende lokalområder

Koldingbibliotekerne vil gerne spille en mere aktiv og engageret rolle i Vamdrups lokalliv. Projektet ”Levende lokalområder” er bibliotekets indsats for at gøre sig gældende i lokalområdet.

Alle foreninger, klubber og øvrigt interesserede borgere er velkomne til borgermødet på Vamdrup Bibliotek tirsdag den 28. maj klokken 18:30-20:30. Det foregår i mødelokalet på 1. sal.

Tilmelding er ikke nødvendig, men skriv gerne en mail til bijoh@kolding.dk, hvis du planlægger at deltage. Der bliver serveret kaffe og lidt let at spise.