Et af de mest kendte ansigter i Vamdrups butikker siger stop. Torsdag d. 30. november er sidste arbejdsdag i Boutique Mary for Bettina Rokkjær.

Et ønske om mere tid til familien står bag beslutningen, som bestemt ikke har været nem. Det er syv år siden, at Bettina åbnede dametøjsbutikken N.O.1 på Torvet. Siden kom børnetøjsbutikken N.0.2 til, Bettina rykkede siden til Østergade, hvor en faldende omsætning tvang hende til at lukke for et års tid siden.

Lynhurtigt blev Bettina Rokkjær dog ansat som butikschef i Boutique Mary. Men nu er det altså slut. Helt slut.

– Det her skyldes udelukkende et hensyn til familien. Det har intet med butikken, kunderne, kollegaerne eller Mads (Mads Zink, ejer af Boutique Mary) at gøre. Det er bare blevet umuligt for mig at få arbejds-tid og timer til at hænge sammen,  siger en tydeligt berørt Bettina Rokkjær til Vamdrup Ugeblad.

Nu skal hun finde ud af, hvad fremtiden skal bringe. Hun er uddannet revisor, og et comeback til tallenes verden kan ikke udelukkes.

Boutique Mary afholder afskedsreception for Bettina Rokkjær i butikken i Østergade torsdag d. 30. november fra klokken 10-13. Man håber at se både kunder og forretningsforbindelser.

Læs mere i Vamdrup Ugeblad i denne uge.