Her overrækker Søren Steentoft fra Go’on i Jels og Rasmus fra Go’on checken til Henning Mikkelsen formand for Foreningshuset Jels Søbad.

Fredag den 22. februar blev der afholdt et event på Go’on tanken på Enghavevej i Jels, hvor de tankende bilister kunne opleve service som i de gode gamle dage på en tankstation – og de blev ovenikøbet budt på kaffe og varm chokolade.

Anledningen til eventet var, at der skulle overrækkes en sponsorcheck til Foreningshuset Jels Søbad, som Go’on har sponseret de seneste seks år siden det nye søbad blev bygget. Checkens størrelse er afhængig af, hvor mange liter brændstof, der er blevet solgt på tankstationen i Jels.

-Sponsoraftalen betyder meget for os her i Jels, udtaler formanden Henning Mikkelsen og fortsætter:

-Vi bruger pengene på at støtte mange af de lokale initiativer i byen – og gerne initiativer, der har afsæt i og omkring søen. I det forgangne år er pengene gået til at støtte Projekt Lyset, der arbejder på at skabe liv i det tidligere planetarium. Derudover har vi også støttet lokalrådets Sivlaug, sådan at de har kunnet anskaffe en sivklipper for nemmere at kunne beskære siv i søen.

Dette års check er endnu ikke øremærket til noget, men det afgøres i løbet af året, hvilke projekter, der skal støttes.