Vi glæder os hvert år til at åbne dørene til årets julemesse i Arena Syd, og i år er ingen undtagelse. Sådan skriver ID Univers til Vamdrup Ugeblad her en uge før det går løs.

Det er ID Univers der traditionen tro står som arrangør.

– Når vi åbner dørene lørdag den 2. december kl. 13.00, så har juleforberedelserne stået på i månedsvis. Først skal standende sælges, og det er gået over alt forventning igen i år. Med både lokale udstillere og udstillere udefra kan vi melde alt udsolgt. Torsdag aften skal standende sættes op – og her får vi hjælpe af Vamdrup Gymnastikforening, der også er medarrangør af messen og deres Mandehørm-hold.

– Derefter er det udstillernes tur til at stille stande op, ligesom scene, lyd og lys følger efter, og det samme gør udsmykningen af messen i bedste julestil. Og i lighed med sidste år kan den flotteste udsmykkede stand være heldig at blive kåret som Årets Stand – og dermed vinde en gratis stand, på samme vilkår som UNIK Indretning gjorde sidste år. Søndag eftermiddag bliver standende taget ned af Round Table Vamdrup. De har efterhånden gjort det en del gange, så de er godt erfarne.

– Igen i år er underholdningen i top. Børnekor og danseopvisning, modeshow og teater, og helt særligt bliver det når Kolding Musikskole leverer musikken søndag. Og så skal vi selvfølgelig have kåret Årets Vamdrupper og Årets Virksomhed.

– Vi lover det bliver en hyggelig weekend med en masse udstillere, gode tilbud, underholdning g julestemning. Vi glæder os til at åbne dørene og til at se jer alle til Vamdrup Julemesse 2017.