VIF Gymnastik og Håndhold afholder for første gang “Aktiv ferie” for børn i Arena Syd 7.-9. august lige inden skolestart den 10. august

– I Gymnastikforeningen har vi i flere år gerne villet være en del af sådan et tilbud i en ferie, men det er et tungt læs at trække alene, så vi er gået sammen med håndbold, der også havde et stort ønske om at kunne tilbyde sport og sjov til byens børn, fortæller formanden i Vamdrup Gymnastik, Tina Voss.

Det bliver 3 dage med aktiviteter ude og inde, sjov, bevægelse, leg og konkurrencer, hvor børnene kan møde deres kammerater til boldspil, gymnastik og en tur i svømmehallen.

Der tilbydes flere aktiviteter på tværs af idrætsgrene. Håndbold og gymnastik vil spille en væsentlig rolle i nogle moduler, men aktiviteterne tilrettelægges således, at alle kan være med – uanset om man har gået til gymnastik eller håndbold før.

Aktiv ferie foregår i Arena Syd fra kl. 8.30 til kl. 15.00 alle 3 dage. Hver dag sluttes af med en tur i svømmehallen. Det er for børn der går i 1.-6. kl. i skoleåret 2016/17. Prisen er 350 kr inkl forplejning og T-shirt.

Man kan tilmelde sig her eller her.

Sidste frist for tilmelding er d. 23. juni.