Skip to content
VAMDRUP PÅ VEJ overtager driften af vamdrup.dk
Vamdrup Handelsforeningen og VAMDRUP PÅ VEJ har indgået aftale om, at driften af vamdrup.dk er overdraget til VAMDRUP PÅ VEJ pr. 1. oktober 2021.

Vamdrup har brug for en informationsside, som skal samle hele byen. Det skal være nemt at finde informationer om forretninger, foreninger, virksomheder og aktiviteter, og til det er vamdrup.dk det helt rigtige sted.

- Som en forening der har Vamdrups udvikling og flere aktiviteter på dagsordenen, vil vi gerne bidrage til, at sitet bliver stedet, hvor Vamdrup-borgere finder informationer om vores by, siger formand i VAMDRUP PÅ VEJ Bettina Bohn.

- Vi har gennem længere tid forsøgt at få vamdrup.dk til at være et levende site og er desværre ikke kommet helt i mål med det, siger formand i Vamdrup Handelsforening Per Tonnesen. Derfor vælger vi nu at overdrage driften til VAMDRUP PÅ VEJ. Vi er sikre på, at VAMDRUP PÅ VEJ kan bidrage til, at sitet bliver den informationskanal for borgere, forretninger, erhvervsliv og foreninger, som vi hele tiden har haft som målsætning, at det skal være.

- Vi er i fuld gang med at sætte os ind i sitet og kan love, at der løbende kommer ændringer på både design, brugervenlighed og information, fortæller Søren Pedersen bestyrelsesmedlem i VAMDRUP PÅ VEJ. Det første, vi har taget fat i, er at opdatere aktiviteter i kalenderen, så byens borgere kan besøge vamdrup.dk og se, hvilke spændende aktiviteter der afholdes. Der er allerede nu flere spændende events i kalenderen.

- Vi vil derfor gerne opfordre alle til at kigge forbi sitet jævnligt for at se, om der er nogle af aktiviteterne, der har interesse for netop dig. Vi vil også gerne opfordre foreninger, forretninger m.fl. til at melde ind, når de har en aktivitet, så kalenderen bliver så fyldestgørende som muligt, slutter Bettina Bohn.

Info om arrangementer skal sendes til kalender@vamdrup.dk

For yderligere information kontakt Bettina Bohn på 4248 6580.

ny-side