De glade 60´ere er temaet til årets Crazy Hours i Vamdrup. Byfesten finder sted fredag d. 18. august fra klokken 10:00 til klokken 01:00. Vamdrup vil ose af 60´er stemning, og detaljerne er så småt ved at være på plads.

Den populære tombola finder du også i år foran Vamdrup Ugeblad, og udover det vil Østergade blandt andet ligge asfalt til et legeland med masser af aktiviteter for børnene, og der vil være en teltbar med musik fra Late Harvest.

Centrum for Crazy Hours er som altid Torvet, hvor du på scenen kan opleve Tom Donovan og Johnny Madsen Jam fra klokken 18:15. Der vil også være ølvogne, og mad fra blandt andet NordGourmet. Lige bagved legepladsen finder man det store telt hvor DJ-Tvillingerne Anders og Jesper Holst leverer musik fra klokken 18:00-01:00. SuperBrugsen er klar med helstegt pattegris, og børnene kan hygge sig på en opsat trampolin.

I Trimgården er der hygge med blandt andet pølser, rugbrødslagkage og musik fra Dot Band, og i Vestergade står Dixens Pølsevogn og Pusterummet klar til at sørge for godt til ganen.

– Gaderne bliver spærret af fra klokken 16:00, hvorefter vi går i gang med at udsmykning, så 60´er-stemningen bliver helt perfekt. Crazy Hours lukker officielt med et stort fyværkeri klokken 23:00, men vi håber, at rigtig mange vil blive og opleve Tvillingerne i teltet. Sæt kryds i kalenderen ved d. 18. august, lyder det fra Per Tonnesen, formand for Vamdrup Handelsforening.