Ejerne af Trim Service, Hans Christian og Birte Jespersen, har sat deres forretning til salg.

Hans Christian fylder 60 til februar. Derfor ønsker parret at gå ned i arbejdstid, så der er mere tid til børnebørn og camping. Og det er svært at kombinere med at drive en butik.-

– Når vi melder ud nu er det for at undgå en masse rygter og sladder, men også for at en ny kan komme i gang fra foråret. Vi ønsker at finde en der vil leje sig ind i lokalerne, og dermed drive butikken videre med det sortiment vi har, men det ser vi på, fortæller Hans Christian Jespersen.

Parret har drevet butikken i Østergade i Vamdrup siden april 1995, så det har ikke været en nem beslutning.

– Vi har kun holdt én uges ferie om året i de seneste 22 år. Vi trænger til at holde mere fri, så det er ikke fordi, at vi ikke kan lide at være i butikken. Det er da vemodigt, lyder det fra Birte Jespersen.

Parret understreger gentagne gange, at ingen kunder skal føle sig tilsidesat, og at alle vil blive serviceret til der kommer en ny chef i butikken.

– Garantisager vil blive lavet også efter at vi er holdt, så alle skal bare købe på livet løs, så vi kan beholde en driftig butik i byen, lover Hans Christian.

Trim Service blev som nævnt grundlagt i april 1995 med fokus på salg og service af cykler, knallerter og Havebrugsmaskiner. Butikken er omkring 700 kvadratmeter stor.