Nyheder

Vamdrups Svend Aage stopper i KongeåBadet

Vamdrups Svend Aage stopper i KongeåBadet

Efter mange års ansættelse i Vamdrup Bad, som dengang var ejet af Vamdrup Kommune og siden Kolding Kommune for herefter at overgå til SlotssøBadet fra den 1. december 2010, forlader Svend Aage Nielsen nu svømmehallen den 7. oktober, for at gå på pension.

Svend Aage Nielsen har været involveret i utrolig mange grene af foreningslivet i Vamdrup og har ydet en beundringsværdig indsats i den anledning, men det er stadig en yderst frisk mand, som tager afsked med livredningsdelen.

- Vi har været utrolig godt hjulpet med Svend Aages ansættelse i forbindelse med overgangen

fra Vamdrup Bad til KongeåBadet, oplyser Otto Skak fra SlotssøBadet.

- Det er absolut Svend Aages fortjeneste, at balancen mellem de mange foreninger, som dagligt benytter badet og den væsentlig udvidede åbningstid, som vi startede op med i december sidste år, er gået så gnidningsfrit, som tilfældet er, siger Otto Skak.

- Vi ønsker Svend Aage et rigtig godt og fortjent otium, og takker ham for den store indsats han har gjort for svømningen i almindelighed og for den store loyalitet for KongeåBadet i særdeleshed.

- Selv om Svend Aage nu går på pension, har han sagt ja til at lave ad hoc opgaver for os, så det kan nemt være, at han af og til vil ses i action i KongeåBadet, slutter Otto Skak.

Svend Aages farvel markeres ved en reception i Arena Syd på fredag, hvor alle venner af huset, forretningsforbindelser, gæster og familie naturligvis er velkommen til at kigge forbi.

På billedet bliver Svend Aage Nielsen kåret til Årets Vamdrupper på Vamdrup Julemesse 2010