Nyheder

120 til spisning på Restaurant Horskær

120 til spisning på Restaurant Horskær

Fredag den 5. april 2013 blev Bo- og Levestedet Horskær omdannet til restaurant for en aften. Beboerne på Horskær havde inviteret deres familie og venner på restaurant.

Forberedelserne begyndte allerede i februar med et planlægningsmøde. Beboerne kunne vælge sig ind i forskellige grupper, der skulle sørge for, at ideen kunne føres ud i virkeligheden.

En gruppe skulle forfatte en invitation og sørge for, at alle beboere fik sendt indbydelser ud til deres pårørende. En anden gruppe skulle sørge for at udarbejde en menuplan, en tredje skulle sørge for borddækning/-pynt.  Alle gik i gang med opgaverne med stor begejstring og da selve dagen oprandt, summede hele huset af forventningsfuld aktivitet. Køkkenet havde travlt allerede fra torsdag med at forberede og kreere den store buffet. 

Da gæsterne mødte ind kl. 18 fredag, var alt klart til at tage imod dem, og stemningen var helt i top fra først til sidst. En hyggepianist bidrog til, at stemningen var så god, og der blev spillet alt lige fra temaet til Matador til børnepotpourri.  Alice, der bor på Horskær, fortæller, at hendes familie var meget begejstret for arrangementet.  De fortalte bagefter, at det var en aften, de ville tænke tilbage på med glæde. Det havde været en rigtig hyggelig aften med super god mad!  Michael, der også er beboer, synes at det var en festlig og hyggelig aften.  Michaels familie har også meldt tilbage, at de havde en rigtig hyggelig aften.  De udtaler, at det var et fint arrangement med god tilslutning og et dejligt traktement. De var glade for at være med.

- På Horskær er vi rigtig glade for at have gæster, og det er absolut ikke sidste gang, der vil blive arrangeret pårørende samarbejde på denne måde, udtaler leder Birte Risbøl Pedersen.