Af:

Elvis Comic

Byrådskandidat for Socialdemokratiet

Gotthardpasset 8

6000 Kolding

Kommunal- og regionsvalget nærmer sig med hastige skridt. Man kan fra den 10 oktober 2017, brevstemme til kommunal- og regionsvalget. Socialdemokratiet i Kolding Kommune, var tirsdag 10 oktober 2017 på gaden for at markere denne mulighed. Officielt kan borgerne nu begynde at sætte sit kryds på den kandidat, de ønsker i byrådet. Borgerne var meget tilfredse og man fik en god snak omkring, hvordan de ser på Kolding Kommune og dens fremtid og udvikling.

Det er yderst vigtigt at stemme og bruge sin demokratiske ret til at sætte præg på sin kommune. Det er borgerne der bestemmer, hvem der skal sidde for bordenden efter 21 november. Jeg håber, at I prioriterer jeres stemme rigtigt og sætter krydset ud for nr. 14 på liste A. Jeg har meget at byde på, og er klar på byrådsarbejdet og det gode arbejde for fremtidens Kolding Kommune. Det er ikke kun et valg om hvem der skal sidde for bordenden, men også et valg om hvem der de næste fire år skal være borgmester. Jeg peger naturligvis på Christian Haugk.

Det drejer sig ikke kun om hvem der sidder med ved bordet, men hvem der sidder for bordenden. Din stemme betyder meget, blandt andet for udviklingen af Kolding Kommune, udviklingen af fremtidens folkeskole, infrastrukturen, erhvervslivet, videregående uddannelser og meget mere. Som kommune og fællesskab, kan vi langt mere – sammen.