Lørdag den 10. juni gav Skanderup Hjarup Idrætsforening bolden op til et brag af en fodboldfest for områdets c-række hold ved SYDBANK CUP.

Det er kun andet år i træk, turneringen afholdes, men projektet nød så stor succes sidste år, at målet er at gøre det til en fast tradition i forbindelse med sportsfesten i Skanderup.

– Når vores spillere skal til turneringer mod klubber fra Kolding, bliver de fordelt på alle de forskellige rækker med bedre spillere, også selvom de til daglig spiller i c-rækken. Det fører ofte til store nederlag og hak i selvtilliden. Derfor vil vi gerne sikre børnene succesoplevelser og fejre dem med dem. Og det skal pengene fra Sydbank hjælpe os med, siger Morten Nielsen, som er bestyrelsesformand i Skanderup Hjarup Idrætsforening.

Gode oplevelser og stærke, sociale bånd klubbens medlemmer imellem bliver vægtet højt i klubben. Derfor er pengene fra Sydbank Kolding øremærket til at fejre spillerne.

– Vi vil gerne skabe en Champions League-stemning til turneringen, og det kunne vi ikke gøre uden donationen fra Sydbank. Der skal være podie, høj musik, pokaler og medaljer. Og selvfølgelig børnechampagne som ungerne kan sprøjte på deres trænere, fortæller Morten Nielsen.