Lægeeksamineret massør Carsten Pasfall er nyt medlem i Vamdrup Handelsforening. Carsten har sin base i Arena Syd, han er ekspert i idrætsskader, og uddannet på Lasota Akademi i Fredericia.

– Lasotas høje krav og indstilling til uddannelse, gør at jeg kan afhjælpe med mange skader og skavanker, og komme dem til livs. Jeg tilbyder dybdegående behandling/massage af smerter i nakke, skulder, ryg og ben. Ønsker du at jeg skal hjælpe dig , er du mere end velkommen på min klinik, skriver den travle massør på sin spritnye hjemmeside.

Carsten Pasfall har en ry, der fortæller at han “tager ved”. Og den er god nok, har han tidligere fortalt Vamdrup Ugeblad.

– Det er nødvendigt for at kunne hjælpe folk, forklarer Pasfall.

Et medlemsskab af Vamdrup Handelsforening koster mellem 250 og 500 kroner om måneden.

– Isoleret set får jeg nok ikke det store ud af at være med. For mig handler det om at være en del af fællesskabet. Om at være en synlig del af Vamdrup, og de mange aktiviteter som Handelsforeningen står bag. Det og så det store netværk som der er i Handelsforeningen, forklarer Carsten Pasfall.