Der er god mulighed for, at både Messi-spirer og Wozniacki-udfordrere kan pleje talentet i Fynslund (Ved en fejl er vi i den trykte udgave af Vamdrup Ugeblad kommet til at placere banen i Jordrup; vi beklager). Byens nye 30×15 meter multibane rummer nemlig mange muligheder for aktiviteter.

Kunstgræsunderlaget giver fodboldstøvlerne jævnt underlag hele året. På banens midte står et volleynet, der også kan afgøre en tennisduel, og på tværs af banen kan basketballspillere afprøve deres i kurvene.

En summen af aktivitet er netop tanken bag multibanen, fortæller Hans Andersen, der er formand for boldklubben og en af tovholderne på projektet.

– Multibanen skal skabe liv. Jeg tror på, at det betyder rigtig meget for børnene, der får rig mulighed for at benytte sig af den. Det er også mit håb, at banen vil trække lokale borgere til idrætsanlægget, som ellers ikke ville komme der, siger Hans Andersen. Han er glad for de 25.000 kroner fra Sydbank Fonden.

Sydbank Fonden var selvfølgelig også repræsenteret som sponsor ved festceremonien.

– I Sydbank vil vi være aktive i det lokalmiljø, vi er en del af. Det liv og den energi, en multibane kan tilføre et lokalsamfund, er guld værd og kan i sidste ende booste et lokalsamfund. Derfor glæder det os at støtte et projekt som det i Fynslund, siger afdelingsleder i Sydbank Kolding, Nicolas Laporte

Læs mere i Vamdrup Ugeblad.